Brusinky (klikva) s jablečnou štávou BIO 11.34 kg LES FRUITS DU PARADIS

Kód: 443K
BIO
Skladem (9 ks)
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Pokud vám brusinky přijdou příliš kyselé, ale nechcete je mít doslazované cukrem, právě pro vás jsme je osladili jablečnou šťávou!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.
Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni. Podle jejich legendy upustila červenou bobuli ze zobáku bájná holubice. Po objevení Ameriky se o brusinky začali zajímat i evropští kolonizátoři, kteří je dovezli k nám do Evropy.
Jak brusinky působí na naše tělo? Mnoho z nás asi ví, že brusinky údajně působí jakožto prevence před zánětem močového měchýře. Tyto červené bobule mají antibakteriální a desinfekční účinky, také mohou působit proti průjmu, pomáhají posilovat imunitní systém a přispívají k regulaci zubního kazu.
A jak využít brusinky slazené jablečnou šťávou? Pokud vám brusinky přijdou příliš kyselé, ale nechcete je mít doslazované cukrem, právě pro vás jsme je osladili jablečnou šťávou! A kam takové brusinky využít? Nejlépe uděláte, když je nebudete tepelně upravovat – jedině tak si zachovají všechny své minerály a další prospěšné látky. Ale pokud si chcete upéct brusinkovou buchtu, i to je možné s těmito brusinkami.


Složení: 60 % brusinky BIO, 39 % jablková šťáva BIO, 1 % slunečnicový olej BIO
Země původu: Kanada
Balení: 11,34 kg
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota348 kcal
Tuky1,30 g
z toho nasycené0,00 g
Sacharidy80,50 g
z toho cukry62,00 g
Vláknina4,50 g
Bílkoviny1,20 g
Sůl0,10 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Brusinky a borůvky
Hmotnost: 11.34 kg
Země původu: Kanada

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: