Tamari san-J BIO sojová omáčka bez lepku NATURAL JIHLAVA

Kód: NJ004561
Bez lepku
Skladem (>10 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.

Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy.

Složení

pitná voda, SÓJOVÉ boby BIO, mořská sůl

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota 280kJ/67kcal
Tuky 0g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,90g
   z toho cukry 0,69g
Vláknina
Bílkoviny 11,90g
Sůl 5,47g

Doplňkové parametry

Kategorie: Natural Jihlava
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: