New Bar tvaroh borůvka 33 g CEREA
Kód: C006Detailní popis produktu
Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a borůvkami
New Bar v příchuti tvaroh a borůvka je neodolatelná kombinace zdravých cereálií a sladké borůvkové chuťové exploze. S každým kousnutím se nechte unést osvěžujícími tóny borůvky a vychutnávejte si křupavé cereálie, které dodají tyčince skvělou strukturu. Tato cereální tyčinka je ideálním společníkem pro vaše aktivní dny. S vysokým obsahem vlákniny a bez umělých přísad nabízí New Bar tvaroh a borůvka zdravou alternativu ke sladkostem, která zasytí malé i velké gurmány. Zkuste to s cereální tyčinkou od Cerei a dopřejte si chuťový zážitek plný svěžesti a výživy!
Cereálie 39% (ovesné vločky 20%, rýžový crispies 19% (rýžová mouka 91%, cukr, ječný sladový výtažek 2,3%, jedlá sůl)), maltózový sirup, řepkový olej, tekutý invertní sirup, sójová mouka, ochucovací prášek s tvarohem 3% (dextróza, sušený nízkotučný tvaroh (20%), sušená syrovátka, regulátor kyselosti (kyselina citronová), laktóza, sušené odstředěné mléko, mléčný protein, aroma)), ochucovací pasta borůvka 3% (cukr, glukózový sirup, borůvková dužina koncentrát 20,1%, zmrazené borůvky 20%, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barviva (antokyany, karamel, karoteny), aroma, zahušťovadla (pektin, karubin)), sušené podmáslí 2%, mrazem sušený černý rybíz 2%, slazené zahuštěné plnotučné mléko 2% (mléko, cukr, laktóza), borůvkový prášek 1%, ovesná vláknina, přírodní aroma.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, celeru, arašídů, sezamu a hořčice.
Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek, datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obale.
Složení:
Balení: 33 g
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 420 kcal |
Tuky | 15,00 g |
z toho nasycené | 1,50 g |
Sacharidy | 60,00 g |
z toho cukry | 25,00 g |
Vláknina | 4,70 g |
Bílkoviny | 8,30 g |
Sůl | 0,11 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.033 kg |
Země původu: | Česko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.