Višně bez pecky neslazené BIO 8 kg LES FRUITS DU PARADIS

Kód: 063K
BIO
Skladem (1 ks)
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. Višně jsou však mnohem bohatější na minerály a údajně dokáží pomáhat proti cukrovce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.
Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je. Višně jsou oproti třešním kyselejší, mají měkčí dužinu a tenkou slupku. Zároveň višně rostou na menším stromku s tenkými větvemi.
Něco málo z historie. Višně pocházejí původem z Asie, ale na naše evropské území je dovezli až Římané okolo 12. století. V dnešní době jsou, díky své relativní nenáročnosti, višně pěstovány téměř po celém světě.
Co dávají našemu tělu? Abychom byli upřímní, tak moc vitamínů v nich nenajdeme. Pouze vitamíny C a B, ale nejedná se o nějaké výrazné množství. To ale višně doženou na podílu minerálů – obsahují totiž vápník, železo, jód, mangan, zinek a draslík. Zároveň slouží jako očisty těla, protože dokáží čistit naši krev, ledviny i játra. Nové studie údajně dokazují, že barvivo, které je ve višních obsaženo, má blahodárný vliv na vznik inzulínu, což může pomoci lidem s cukrovkou.
Kam sušené višně využít? To je naprosto jednoduché – přece kam jen budete chtít! Ať už do kaší nebo ovocných a oříškových směsí, tak i jen tak jako zdravé občerstvení.


Složení: 99,5 % višně BIO, 0,5 % slunečnicový olej BIO
Země původu: Uzbekistán
Balení: 8 kg
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota257 kcal
Tuky1,80 g
z toho nasycené0,60 g
Sacharidy52,40 g
z toho cukry36,50 g
Vláknina6,90 g
Bílkoviny4,30 g
Sůl0,03 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Višně a rybíz
Hmotnost: 8 kg
Země původu: Uzbekistán

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: