Vločky, Strana 5
Nejprodávanější

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...

Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...

Žitné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Žitné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Žitné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.

Žitné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.